Ny tjänsteleverantör, TH1NG, lanseras i Falu Stadsnät.

Falu Stadsnät förstärker utbudet av leverantörer med en helt ny tjänsteleverantör som fokuserar på framtidens smarta tjänster för hem, fastigheter och företag.
För Falu Stadsnät innebär det att ett redan starkt tjänsteutbud förstärks ytterligare. Fler tjänsteleverantörer ger mer valmöjligheter, vilket är till nytta för kunderna.
– Det är jättekul att TH1NG kommer in som leverantör i Falu Stadsnät och vill vara med och leverera högkvalitativa digitala tjänster till faluborna, säger Tommy Åberg, Produktchef för Falu Stadsnät. – Att portföljen utökas med nya innovativa tjänster i form av lösningar för smarta hem och den smarta staden är extra kul, fortsätter Åberg. – Vi ser fram emot ett bra samarbete och ett spännande nytt utbud till boende och företag i Falun. Att TH1NG även kommer att vara lokaliserade i Falun är naturligtvis ett extra plus, säger Tommy Åberg.
Satsar på verksamhet i Falun
– Vi vill koncentrera stora delar av vår verksamhet till Falun, och i dagsläget bygger vi upp vår kundservice här samt att flera andra funktioner ska etableras, berättar Henrik Markkanen, Kundtjänstchef för TH1NG.
Linda Wallin, näringslivschef på Falu kommun säger – ”Det är en mycket positiv etablering för Falun med tanke på deras inriktning och satsningen på helhetslösningar. Vi lever i en uppkopplad värld men för att kunna göra det behövs smarta tjänster både för företag och boende i kommunen. Här kommer TH1NG att bli en stark aktör.
Samarbetet med Falu Stadsnät är en naturlig del i satsningen. TH1NG vill erbjuda tjänster som ger helhet.

– Vår ambition är att bli någonting mer än befintliga internetoperatörer på marknaden. Vi vill leverera mer än bara bredband. Tanken är att vi under 2019 ska leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, fastigheter och företag som nu börjar komma ut på marknaden, avslutar Klas Westholm, vd för TH1NG.
För mer information:
Tommy Åberg, Produktchef Stadsnät på Falu Energi & Vatten, , 023-77 49 00
Henrik Markkanen, Kundservicechef för TH1NG, , 010-252 00 10