Stadsnät för företag

En fiberanslutning i Falu Stadsnät ger dig kapacitet och prestanda i en stabil anslutning. Ett öppet fibernät är företagens framtid för all kommunikation.
shutterstock_232825438

Det öppna nätet

Allt via en fiber. Stadsnätet erbjuder både små och stora företag en framtidsteknik utan gränser. Med fiber från Falu Stadsnät kan du fritt välja leverantör och tjänster utifrån ditt företags behov med hastigheter upp till 1 Gbit/s.

Kapacitet

Du kan också koppla ihop två byggnader eller kontor i olika delar av Sverige i ett helt eget, slutet nätverk. Vi tillhandahåller fibern medan ni själva står för den aktiva utrustningen. På det sättet får du precis den kapacitet och säkerhet som ditt företag behöver.

Intresserad?

Om du äger den fastighet du sitter i gör du bara en intresseanmälan via knappen "Äger du fastigheten?", så hör vi av oss och berättar mer.
Om du hyr dina lokaler bör du kontakta din fastighetsägare för att se till att fastigheten ansluts. Använd knappen "Hyr du lokaler?", så hjälps vi åt.

Här är tre starka skäl till varför du ska välja Falu Stadsnät:

1. Valfrihet och flexibilitet
I Falu Stadsnät blir du inte inlåst. Du väljer själv vilka leverantörer du vill samarbeta med och kan byta när du vill på det öppna nätet.
2. Säkerhet och trygghet
Stadsnätet är framtidssäkert och ger dig den prestanda du behöver i framtiden. Det är vår nya kommunägda infrastruktur till nytta för enskilda och näringslivet.
3. Ökad effektivitet och nya möjligheter
Snabba förbindelser med omvärlden är en framgångsfaktor. Via stadsnätet kan du också utveckla dina egna affärsmöjligheter. Kanske har du en tjänst du vill leverera?
FÖR FASTIGHETSÄGARE
HYR DU LOKALER
#inlineditbutton