Via fiber
228 kr/mån
Engångsavgift
189 kr
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
Inget
Uppsägningstid
1 månad

Branschledande snabb uppkoppling hos en leverantör som lyssnar på riktigt!

stadsnat-erbjudande-4-manader-245x12Tycker du om att småsurfa? Tjänsten 30/30 Mbit/s passar dig som använder internet till att betala räkningar, läsa nyheterna och handla på nätet. En tjänst för den sparsamma surfaren!

3 månader halva priset på Sveriges snabbaste bredband — helt utan bindningstid.

Surfa obehindrat med Sveriges snabbaste bredband
Tänk vad mycket det finns att upptäcka på internet. Vi hjälper dig att surfa obehindrat med Sveriges dokumenterat snabbaste bredband som nu är ännu billigare. Med tjänster som topprankats de senaste 8 åren* kan du vara säker på att du får en stabil uppkoppling för både ned- och uppladdning med Bredband2.

Skulle du behöva komma i kontakt med oss är du välkommen att vända dig till våra dedikerade lyssnare i kundsupporten. Vi finns på plats varje dag, året runt, för att ta hand om dig och dina frågor.

Nu kan du beställa en trådlös router från Bredband2
För att kunna utnyttja din internettjänst till fullo och upprätta ett trådlöst nätverk hemma behövs en riktigt bra router. Nu har du möjlighet att hyra en av marknadens bästa routrar från oss. Läs mer och beställ din trådlösa router på vår hemsida!

Gör som över 225 000 bredbandskunder redan gjort - välj trygg och snabb uppkoppling från Bredband2. Välkommen till företaget som lyssnar!

Att vi värnar om din integritet är en självklarhet.

*Enligt Internetstiftelsens rapport över Bredbandskollens statistik 2016 är Bredband2 första och enda leverantören någonsin att leverera en snitthastighet på över 100 Mbit/s för mottagen data. Dessutom har vi de föregående 7 åren haft snabbast svarstider.


Startinformation
Fakturering

Månadsvis förskottsfakturering:
- Pappersfaktura 39 kr
- Faktura via e-post 19 kr

Tre månaders förskottsfakturering:
- Autogiro 0 kr
- E-faktura 0 kr

Obs! Den första fakturan gäller från aktiveringsdatumet och innefattar oftast en längre period. Första fakturan skickas som pappersfaktura eller e-postfaktura, därefter kan du registrera E-faktura eller autogiro via din internetbank.

Har du fler frågor?
Läs vanliga frågor och svar eller kontakta oss via vår hemsida

Villkor för kampanjen
3 månader halva priset utan bindningstid
Uppsägningstid: 1 månad

Kampanjerbjudandet gäller endast nya kunder och kan bara användas en gång per kund.

Vill du veta mer? Besök oss på www.bredband2.com
Denna information tillhandahålls av Bredband2 Denna information tillhandahålls av Bredband2

Om Bredband2

Idag är vi en av Sveriges ledande helhetsleverantörer inom tele- och datakommunikation. Vi har kontor och datacenter i både Stockholm och Malmö, med ett av Sveriges största nät som sträcker sig över hela landet. Det är tack vare detta vi kan erbjuda branschledande snabbt och tryggt bredband. Vår support har öppet alla dagar i veckan, året runt, och nås enkelt via telefon, e-post eller chatt. Välkommen till leverantören som lyssnar.

Besök gärna vår hemsida för mer information www.bredband2.com

Om Bredband2

Branschledande i öppna stadsnät