Kabel-tv och Grundabonnemang
399 kr/mån
Engångsavgift
Ingen
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
1 månad

Telenor Kabel-TV Stor

Telenor_TV_Stor_Box-openHär hittar du en riktigt stor blandning av underhållning, sport, fakta och film. Se i hd-kvalitet för en starkare tv-upplevelse.

* Tv-box ingår: 0 kr (Värde 499 kr)
* Fri frakt: 0 kr (Värde 95 kr)
* Smidig och smart tv-box – Klarar hd-kvalitet och väger endast 350 gram
* Telenor Stream – titta på tv var och när du vill, funkar överallt i EU

Streama fritt i hela EU
Streama ditt tv-innehåll med vår app Telenor Stream oavsett var i EU du är. Det mesta i ditt tv-paket går att streama. Se hela säsonger av serier, filmer och tv-program i datorn, surfplattan eller mobilen.

Byt tv-paket enkelt
Ibland vill man kunna välja bland alla kanaler och ibland räcker det med några stycken. Med Telenor Tv kan du byta tv-paket upp till en gång i månaden, så att du har det som passar dig bäst. Byt och välj nytt utan att bindningstiden ändras.
Denna information tillhandahålls av Telenor Denna information tillhandahålls av Telenor
pdf Ladda ned PDF
Storlek: 44 Kb
14sportkanalenfox_plusdisneyOnDemandabcstudionsvt1svt1HDsvt2svt2HDsvtBarnkanalenBarnkanalenHD2svtBarnKunskapskanalensvt24svt24HDSVTRtv3tv3HDTV3SportHDtv44hd2tv4faktatv4guldtv4filmkanal5kanal5HDtv6tv6HD7anTV8kanal9Kanal9_HDtv10Kanal11Kanal11HD12an12hdbbcWorldNewsBBC_Brit2BBCEarthdiscoveryChanneldiscoveryChannelHDdiscoveryWorld2discoverySciencenationalGeographicHDnationalGeographicWildHDanimalplanethdhistoryChannelHDtravelChannelhorsecountryeurosport1eurosport2eurosport1hdeurosport2hdmtv2vh1comedyCentraltntcartoonNetworkdisneyChannel2disneyXDdisneyJunior2nickelodeonnicktoonsnickJrboomerangcnnskyNewsmotorsTVeSportsTVParamountalyazeeraEnglishtlcfoxFIGHT_SPORTS

Om Telenor

Samla allt hos Telenor och få mycket mer för pengarna

Om du väljer att ha bredband, tv och mobilabonnemang hos oss ser vi till att du får mycket mer surf för pengarna. Du bestämmer själv om du vill ha mer surf i mobilen eller snabbare bredband hemma. Dessutom streamar du ditt tv-innehåll på mobilen utan att det går åt surf och med Telenor Stream kan du se ditt tv-innehåll i hela EU. Skulle ditt bredband, mot all förmodan, gå ner så bjuder vi dig på surf direkt i mobilen. Erbjudandet kommer alltid att gälla så länge du har bredband, tv och mobilabonnemang och hos oss. Vi kallar det Telenor Kombo.

Besök oss gärna på telenor.se eller i någon av våra butiker.
#inlineditbutton